cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Bryan Singer

Bryan Jay Singer

Data urodzenia: 1965-09-17

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 180 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 X-Men: Przeszłość, która nadejdzie 10 Reżyser
2006 Superman: Powrót 10 Reżyser
2003 X-Men 2 8 Reżyser
2000 X-Men 7 Reżyser
1995 Podejrzani 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama