cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Len Wiseman

Len Wiseman

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Pamięć absolutna 8 Reżyser
2012 Underworld: Przebudzenie 8 Scenarzysta
2007 Szklana pułapka 4.0 7 Reżyser
2006 Underworld: Ewolucja 9 Reżyser
2003 Underworld 8 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama