cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Stanley Kubrick

Stanley Kubrick

Data urodzenia: 1928-07-26

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Data śmierci: 1999-03-07

Wzrost: 174 cm

Stan cywilny: trzykrotnie żonaty: 1. Toba (2

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
1987 Full Metal Jacket 8 Reżyser
1980 Lśnienie 10 Scenarzysta
1980 Lśnienie 8 Reżyser
1980 Lśnienie 10 Reżyser
1975 Barry Lyndon 7 Scenarzysta
1975 Barry Lyndon 7 Reżyser
1964 Dr Strangelove, czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę 8 Reżyser
1962 Lolita 10 Scenarzysta
1962 Lolita 10 Reżyser
1957 Ścieżki chwały 6 Reżyser
1956 Zabójstwo 6 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama