cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Hurt

John Vincent Hurt

Data urodzenia: 1940-01-22

Miejsce urodzenia: Shirebrook, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: Annette Robertson (1962 - 1964, rozwód); Donna Peacock (6 września 1984/90, rozwód); Jo Dalton (24 stycznia 1990/96, rozwód), 2 dzieci; Anwen Rees-Myers (marzec 2005 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Snowpiercer - Arka Przyszłości 7 Tanya 	 Tanya
2013 Tylko kochankowie przeżyją 1 Marlowe 	 Marlowe
2011 Immortals. Bogowie i herosi 6 ---
2011 Szpieg 7 Kontroler 	 Kontroler
2011 Harry Potter i Insygnia Smierci: Czesc II 8 ---
2010 Jayne Mansfield's Car 6 ---
2008 Outlander 7 ---
2006 V jak vendetta 6 Adam Sutler Adam Sutler
2006 V jak Vendetta 10 Adam Sutler 	 Adam Sutler
2004 Hellboy 6 Trevor "Broom" Bruttenholm Trevor
2001 Harry Potter i Kamień Filozoficzny 10 Pan Ollivander Pan Ollivander
1980 Człowiek słoń 7 John Merrick John Merrick
1979 Obcy - 8. pasazer Nostromo 7 Kane Kane
1979 Obcy - 8 pasażer Nostromo 8 Kane Kane
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama