cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Dennis Farina

Donaldo Guglielmo "Dennis" Farina

Data urodzenia: 1944-02-29

Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: żona Patricia (1970-1980, rozwód); 3 synowie

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2005 Empire Falls 10 Walt Comeau  Walt Comeau
2002 Wielkie kłopoty 7 Henry Algott Henry Algott
2000 Przekręt 10 Cousin Avi Cousin Avi
1998 Szeregowiec Ryan 9 Lieutenant Colonel Anderson Lieutenant Colonel Anderson
1998 Co z oczu to z serca 1 Szeryf Sisco  Szeryf Sisco
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama