cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Hugh Jackman

Hugh Michael Jackman

Data urodzenia: 1968-10-12

Miejsce urodzenia: Sydney, Australia

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Deborra-Lee Furness (11 kwiecień 1996 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 X-Men: Przeszłość, która nadejdzie 10 Logan / Wolverine Logan / Wolverine
2013 The Wolverine 8 ---
2013 Movie 43 8 Davis  Davis
2012 Les Miserables: Nędznicy 10 Jean Valjean Jean Valjean
2011 Giganci ze stali 8 Charlie Kenton Charlie Kenton
2009 X-Men Geneza: Wolverine 6 Logan / Wolverine Logan / Wolverine
2006 Prestiż 8 Robert Angier Robert Angier
2006 X-Men 3: Ostatni bastion 9 Logan / Wolverine 	 Logan / Wolverine
2004 Van Helsing 8 Van Helsing 	 Van Helsing
2003 X-Men 2 8 Logan / Wolverine 	 Logan / Wolverine
2001 Kod dostępu 10 Stanley Jobson Stanley Jobson
2000 X-Men 7 Logan / Wolverine 	 Logan / Wolverine
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama