cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Arnold Schwarzenegger

Arnold Alois Schwarzenegger

Data urodzenia: 1947-07-30

Miejsce urodzenia: Thal, Austria

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Maria Shriver ( 26 kwiecień 1986 - obecnie) (pozew o rozwód), 4 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Niezniszczalni 3 10 Trench Trench
2012 Niezniszczalni 2 9 Trench Mauser  Trench Mauser
2003 Terminator 3: Bunt maszyn 10 Terminator Terminator
2002 Na własną rękę 7 Gordy Brewer 	 Gordy Brewer
1997 Batman i Robin 7 Arnold Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger
1987 Predator 8 Major Alan Major Alan
1984 Terminator 9 Terminator Terminator
1984 Terminator - Elektroniczny morderca 9 Terminator 	 Terminator
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama