cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Lance Henriksen

Lance James Henriksen

Data urodzenia: 1940-05-05

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Mary Jane Evans (10 luty 1985/88, rozwód), 1 dziecko; Jane Pollack (22 kwietnia 1995 - 16 maja 2006, rozwód), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2004 Obcy kontra Predator 10 Charles Weyland 	 Charles Weyland
2000 Krzyk 3 1 John Milton  John Milton
1992 Obcy 3 9 Bishop II / Charles Bishop Weyland 	 Bishop II / Charles Bishop Weyland
1986 Obcy - decydujace starcie 9 ---
1984 Terminator 9 Detective Hal Vukovich Detective Hal Vukovich
1984 Terminator - Elektroniczny morderca 9 Detektyw Hal Vukovich Detektyw Hal Vukovich
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama