cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jay Baruchel

Jonathan Adam Saunders Baruchel

Data urodzenia: 1982-04-09

Miejsce urodzenia: Ottawa, Kanada

Wzrost: 182 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 RoboCop 8 Papież 	 Papież
2013 To już jest koniec 8 ---
2011 Zabijaka 6 Scenarzysta
2011 Zabijaka 6 Ryan 	 Ryan
2010 Jak wytresować smoka 8 Hiccup (voice) Hiccup (voice)
2009 Trocki 10 ---
2008 Jaja w tropikach 9 ---
2007 Wpadka 6 Jay 	 Jay
2004 Za wszelką cenę 8 Danger Barch Danger Barch
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama