cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Anthony Mackie

Anthony Mackie

Data urodzenia: 1979-09-23

Miejsce urodzenia: Nowy Orlean, Luizjana, USA

Wzrost: 179 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz 10 Sam Wilson Sam Wilson
2014 Repentance 8 Tommy Carter 	 Tommy Carter
2013 Ślepy traf 10 ---
2013 Sztanga i cash 9 Adrian Doorbal Adrian Doorbal
2013 The Inevitable Defeat of Mister & Pete 10 ---
2013 Gangster Squad. Pogromcy mafii 10 Coleman Harris Coleman Harris
2012 Abraham Lincoln: Łowca wampirów 8 Will Johnson  Will Johnson
2011 Giganci ze stali 8 Finn Finn
2011 Władcy umysłów 9 Harry Mitchell 	 Harry Mitchell
2009 Kwiat pustyni 9 Harold Jackson Harold Jackson
2009 Notorious 10 Tupac Shakur Tupac Shakur
2004 Za wszelką cenę 8 Shawrelle Berry Shawrelle Berry
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama