cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jack Angel

Jack Angel

Data urodzenia: 1930-10-24

Miejsce urodzenia: Modesto, Kalifornia, USA

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Minionki rozrabiają 8 Additional Voices (voice) Additional Voices (voice)
2001 Potwory i spólka 7 ---
2001 Spirited Away: W Krainie Bogów 9 ---
1995 Toy Story 8 ---
1991 Piękna i bestia 9 (voice)  (voice)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama