cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Henry Cavill

Henry William Dalgliesh Cavill

Data urodzenia: 1983-05-05

Miejsce urodzenia: Jersey, Wyspy Normandzkie, Wielka Brytania

Wzrost: 185 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Człowiek ze stali 10 ---
2012 Zimne światło dnia 6 Will Shaw Will Shaw
2011 Immortals. Bogowie i herosi 6 ---
2009 Co nas kręci, co nas podnieca 8 ---
2006 Tristan i Izolda 9 ---
2002 Hrabia Monte Christo 6 Albert Mondego Albert Mondego
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama