cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Amy Adams

Amy Lou Adams

Data urodzenia: 1974-08-20

Miejsce urodzenia: Vicenza, Włochy

Wzrost: 163 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Julie i Julia 7 Julie Powell  Julie Powell
2009 Noc w muzeum 2 8 Amelia Earhart Amelia Earhart
2008 Wątpliwość 1 Siostra James 	 Siostra James
2007 Zaczarowana 6 Giselle 	 Giselle
2005 Pretty Man, czyli chłopak do wynajęcia 6 Amy Amy
2002 Złap mnie, jeśli potrafisz 6 Brenda Strong 	 Brenda Strong
2002 Kto pierwszy, ten lepszy! 10 Kate 	 Kate
2000 Szkoła uwodzenia 2 6 Kathryn Merteuil 	 Kathryn Merteuil
Oświadczyny po irlandzku 9 Anna Brady  Anna Brady
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama