cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Guillermo del Toro

Guillermo del Toro

Data urodzenia: 1964-10-09

Miejsce urodzenia: Guadalajara, Meksyk

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Lorenza Newton, 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Scenarzysta
2008 Hellboy: Złota Armia 9 Scenarzysta
2008 Hellboy: Złota Armia 9 Reżyser
2006 Labirynt fauna 10 Reżyser
2006 Labirynt fauna 10 Scenarzysta
2006 Labirynt Fauna 6 Reżyser
2004 Hellboy 6 Scenarzysta
2004 Hellboy 6 Reżyser
2002 Blade - Wieczny łowca 2 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama