cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Gerard Butler

Gerard James Butler

Data urodzenia: 1969-11-13

Miejsce urodzenia: Glasgow, Szkocja, Wielka Brytania

Wzrost: 188 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Olimp w ogniu 8 Mike Banning Mike Banning
2013 Movie 43 8 Leprekaun 	 Leprekaun
2010 Jak wytresować smoka 8 Stoick (voice) Stoick (voice)
2010 Dorwać byłą 8 Milo Boyd Milo Boyd
2009 Prawo zemsty 8 Clyde Shelton  Clyde Shelton
2009 Gamer 6 Kable / John Tillman 	 Kable / John Tillman
2009 Brzydka prawda 10 Mike Chadway  Mike Chadway
2007 P.S. Kocham Cię 7 ---
2007 Godziny strachu 10 Neil Randall 	 Neil Randall
2005 Beowulf - Droga do sprawiedliwości 8 Beowulf  Beowulf
2004 Upiór w operze 8 Upiór 	 Upiór
2003 Tomb Raider: Kolebka życia 6 Terry Sheridan 	 Terry Sheridan
2002 Władcy ognia 8 Creedy Creedy
2000 Drakula 2000 9 Dracula Dracula
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama