cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

Data urodzenia: 1992-10-12

Miejsce urodzenia: Union, Kentucky, USA

Wzrost: 167 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Igrzyska śmierci: Kosogłos. Część 1 6 Peeta Mellark  Peeta Mellark
2013 Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia 8 Peeta Mellark Peeta Mellark
2013 Tajemnica Zielonego Królestwa 7 Nod (głos) Nod (głos)
2013 Igrzyska śmierci 9 ---
2013 Igrzyska śmierci 9 ---
2012 Podróż na tajemniczą wyspę 7 ---
2010 Czerwony świt 7 ---
2010 Wszystko w porządku 9 Laser 	 Laser
2008 Podróż do wnętrza Ziemi 3D 8 Sean Anderson 	 Sean Anderson
2006 R.V. Szalone wakacje na kółkach 6 Carl Munro 	 Carl Munro
2004 Ruchomy zamek Hauru 8 Markl (voice: English version) Markl (voice: English version)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv