cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Liam Neeson

William John Neeson

Data urodzenia: 1952-06-07

Miejsce urodzenia: Ballymena, Irlandia Północna, Wielka Brytania

Wzrost: 193 cm

Stan cywilny: żona Natasha Richardson (3 lipca 1994 - 18 marca 2009, jej śmierć), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Uprowadzona 3 6 Bryan Mills Bryan Mills
2014 Krocząc wsród cieni 9 Matt Scudder 	 Matt Scudder
2014 Gang wiewióra 3D 8 Raccoon (głos) 	 Raccoon (głos)
2012 Uprowadzona 2 10 Bryan Mills 	 Bryan Mills
2012 Bitwa o Ziemię 10 ---
2012 Bitwa o Ziemię 10 ---
2012 Gniew tytanów 6 Zeus  Zeus
2012 Przetrwanie 6 Ottway  Ottway
2011 Tożsamość 10 ---
2010 Starcie tytanów 6 ---
2008 Niewinna 9 ---
2008 Opowieści z Narnii: Książę Kaspian 7 Aslan (głos) Aslan (głos)
2008 Uprowadzona 7 Bryan Mills 	 Bryan Mills
2008 Uprowadzona 8 ---
2005 Opowieści z Narnii: Lew, Czarownica i Stara Szafa 10 Aslan (głos) 	 Aslan (głos)
2005 Batman – Początek 7 Ducard Ducard
2005 Królestwo niebieskie 10 Godfryd z Ibelinu  Godfryd z Ibelinu
2003 To właśnie miłość 8 Daniel 	 Daniel
2002 Gangi Nowego Jorku 10 Ksiądz Vallon  Ksiądz Vallon
1993 Lista Schindlera 8 ---
1989 Prawo krwi 10 Briar Gates Briar Gates
1984 Bunt na Bounty 7 Marynarz Charles Churchill Marynarz Charles Churchill
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama