cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Forest Whitaker

Forest Steven Whitaker

Data urodzenia: 1961-07-15

Miejsce urodzenia: Longview, Texas, USA

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Keisha Whitaker (04 maja 1996 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2015 Uprowadzona 3 6 Franck Dotzler Franck Dotzler
2013 Kamerdyner 9 Cecil Gaines 	 Cecil Gaines
2013 Pionek 8 Will 	 Will
2012 Mroczna prawda 8 Francisco Francis 	 Francisco Francis
2010 Eksperyment 10 ---
2008 Królowie ulicy 10 Kapitan Jack Wander  Kapitan Jack Wander
2006 Ostatni król Szkocji 7 Idi Amin 	 Idi Amin
2004 Córka prezydenta 7 Reżyser
2002 Telefon 7 Kapitan Ramey 	 Kapitan Ramey
2002 Azyl 9 Burnham  Burnham
1988 Bird 8 Charlie "Bird" Parker 	 Charlie
1986 Pluton 10 Big Harold Big Harold
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama