cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Logan Lerman

Logan Wade Lerman

Data urodzenia: 1992-01-19

Miejsce urodzenia: Beverly Hills, Los Angeles, Kalifornia, USA

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Furia 7 Norman Ellison 	 Norman Ellison
2014 Noe: Wybrany przez Boga 7 Ham Ham
2013 Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Morze Potworów 8 ---
2012 Charlie 7 Charlie Charlie
2011 Trzej muszkieterowie 7 ---
2010 Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna 7 Percy Jackson Percy Jackson
2009 Gamer 6 Simon  Simon
2004 Efekt motyla 6 Evan Treborn (7 Lat) Evan Treborn (7 Lat)
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama