cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Geoffrey Rush

Geoffrey Roy Rush

Data urodzenia: 1951-07-06

Miejsce urodzenia: Toowoomba, Australia

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Jane Menelaos (20 listopad 1988 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach 8 ---
2010 Honor wojownika 6 ---
2010 Jak zostac królem 6 ---
2007 Elizabeth: Złoty wiek 9 Sir Francis Walsingham  Sir Francis Walsingham
2007 Piraci z karaibów na krańcu świata 8 Kapitan Hector Barbossa Kapitan Hector Barbossa
2005 Monachium 7 Ephraim 	 Ephraim
2003 Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły 9 ---
2003 Gdzie jest Nemo? 7 Nigel (voice) Nigel (voice)
2002 Siostrzyczki 8 Harry Plummer 	 Harry Plummer
1998 Zakochany Szekspir 10 Philip Henslowe 	 Philip Henslowe
1998 Elizabeth 10 Sir Francis Walsingham Sir Francis Walsingham
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama