cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kate Winslet

Kate Elizabeth Winslet

Data urodzenia: 1975-10-05

Miejsce urodzenia: Reading, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: trzykrotnie zamężna: Jim Threapleton ( 22 listopada 1998 - 13 grudnia 2001, rozwód), 1 dziecko; Sam Mendes ( 24 maj 2003 - październik 2011, rozwód), 1 dziecko; Ned Rocknroll (grudzień 2012 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Movie 43 8 Beth  Beth
2011 Contagion - Epidemia strachu 8 Dr. Erin Mears Dr. Erin Mears
2008 Droga do szczęścia 7 ---
2008 Lektor 6 Hanna Schmitz  Hanna Schmitz
2006 Wszyscy ludzie króla 10 Anne Stanton 	 Anne Stanton
2004 Marzyciel 10 Sylvia Llewelyn Davies Sylvia Llewelyn Davies
2004 Zakochany bez pamięci 10 Clementine Kruczynski Clementine Kruczynski
2001 Iris 6 Młoda Iris Murdoch  Młoda Iris Murdoch
1997 Titanic 10 Rose DeWitt Bukater Rose DeWitt Bukater
1996 Więzy miłości 6 Sue Bridehead 	 Sue Bridehead
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama