cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Adrien Brody

Adrien Brody

Data urodzenia: 1973-04-14

Miejsce urodzenia: Woodhaven, Queens, New York City, New York, USA

Wzrost: 185 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 The Grand Budapest Hotel 9 Dmitri Dmitri
2013 Third Person 6 Sean Sean
2011 O północy w Paryżu 7 Salvador Dalí 	 Salvador Dalí
2011 Z dystansu 10 Henry Barthes 	 Henry Barthes
2005 Obłęd 9 Jack Starks 	 Jack Starks
2004 Osada 10 Noah Percy 	 Noah Percy
2002 Pianista 8 Wladyslaw Szpilman Wladyslaw Szpilman
2000 Uciec przed śmiercią 9 Kyle Morris 	 Kyle Morris
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama