cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Jesse Eisenberg

Jesse Adam Eisenberg

Data urodzenia: 1983-10-05

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 171 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Iluzja 6 J. Daniel Atlas J. Daniel Atlas
2012 Zakochani w Rzymie 9 Jack  Jack
2010 The Social Network 10 ---
2009 Adventureland 7 James Brennan James Brennan
2004 Walka żywiołów 7 Walt Berkman 	 Walt Berkman
2004 Przeklęta 9 Jimmy Myers 	 Jimmy Myers
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama