cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Benjamin Bratt

Benjamin G. Bratt

Data urodzenia: 1963-12-16

Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Talisa Soto ( 13 kwiecień 2002 - obecnie) 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Minionki rozrabiają 8 Eduardo / El Macho (voice) Eduardo / El Macho (voice)
2013 Infiltrator 7 Juan Carlos "El Topo" Pintera 	 Juan Carlos
2009 Klopsiki i inne zjawiska pogodowe 10 Manny (głos)  Manny (głos)
2004 Kobieta-Kot 9 Tom Lone  Tom Lone
2004 Zły dotyk 7 Carlos 	 Carlos
2002 Porzucona 9 Wade Handler  Wade Handler
2000 Miss agent 6 Eric Matthews 	 Eric Matthews
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama