cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Ron Howard

Ronald William Howard

Data urodzenia: 1954-03-01

Miejsce urodzenia: Duncan, Oklahoma, USA

Wzrost: 175 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2009 Anioły i Demony 9 Reżyser
2006 Kod da Vinci 6 Reżyser
2003 Zaginione 6 Reżyser
2001 Piękny umysł 10 Reżyser
2000 Grinch: świąt nie będzie 1 Reżyser
1992 Za horyzontem 9 Scenarzysta
1992 Za horyzontem 9 Reżyser
0199 Apollo 13 10 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama