cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Goodman

John Stephen Goodman

Data urodzenia: 1952-06-20

Miejsce urodzenia: St. Louis, Missouri, USA

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Annabeth Hartzog (27 październik 1989 - obecnie),1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Uniwersytet Potworny 9 ---
2013 Kac Vegas 3 8 Marshall Marshall
2011 Artysta 7 ---
2001 Potwory i spólka 7 ---
2001 O czym marzą faceci 8 Detektyw Dehling Detektyw Dehling
1998 Big Lebowski 6 ---
1998 W sieci zła 9 Detektyw Jonesy 	 Detektyw Jonesy
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama