cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Steven Spielberg

Steven Spielberg

Data urodzenia: 1946-12-18

Wzrost: 171 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Przygody Tintina 7 Reżyser
2001 A.I. Sztuczna inteligencja 6 Reżyser
2001 A.I. Sztuczna inteligencja 6 Scenarzysta
1993 Park jurajski 1 Reżyser
1989 Indiana Jones i ostatnia krucjata 6 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama