cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Chris Penn

Christopher Shannon Penn

Data urodzenia: 1965-10-10

Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Data śmierci: 2006-01-24

Wzrost: 178 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2004 Po zachodzie słońca 10 Rowdy Fan 	 Rowdy Fan
2004 Starsky i Hutch 10 Manetti Manetti
1999 Godziny szczytu 9 Clive Cod Clive Cod
1993 Beethoven 2 8 Floyd  Floyd
1992 Wściekłe psy 6 "Pan Niebieski"
1992 Wściekłe psy 7 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama