cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Brian Helgeland

Brian Thomas Helgeland

Data urodzenia: 1961-01-17

Miejsce urodzenia: Providence, Rhode Island, USA

Wzrost: 185 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 42 - Prawdziwa historia amerykańskiej legendy 9 Scenarzysta
2013 42 - Prawdziwa historia amerykańskiej legendy 9 Reżyser
2010 Robin Hood 6 Scenarzysta
2009 Metro strachu 6 Scenarzysta
2004 Krucjata Bourne'a 10 Scenarzysta
2004 Człowiek w ogniu 6 Scenarzysta
2003 Zjadacz grzechów 8 Scenarzysta
2003 Zjadacz grzechów 8 Reżyser
1999 Godzina zemsty 9 Scenarzysta
1999 Godzina zemsty 9 Reżyser
1997 Wysłannik przyszłości 9 Scenarzysta
1997 Teoria spisku 7 Scenarzysta
1995 Zabójcy 10 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama