cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Juno Temple

Juno Temple Violet

Data urodzenia: 1989-07-21

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu 8 Sally Sally
2013 Rogi 6 Merrin Williams 	 Merrin Williams
2013 Królowa XXX 6 Patsy 	 Patsy
2013 Lovelace 10 ---
2013 Popołudniowa igraszka 9 ---
2012 The Brass Teapot 6 Alice Alice
2012 Mroczny rycerz powstaje 7 Jen Jen
2011 Trzej muszkieterowie 7 Królowa Anna Królowa Anna
2008 Wild Child. Zbuntowana księżniczka 6 Drippy  Drippy
2007 Pokuta 9 Lola Quincey Lola Quincey
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama