cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Fran Walsh

Fran Walsh

Data urodzenia: 1959-01-10

Miejsce urodzenia: Wellington, Nowa Zelandia

Stan cywilny: mąż Peter Jackson (1987 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Hobbit: Bitwa Pięciu Armii 6 Scenarzysta
2013 Hobbit: Pustkowie Smauga 10 Scenarzysta
2009 Nostalgia anioła 7 Scenarzysta
2009 Nostalgia anioła 7 Scenarzysta
2003 Władca pierścieni: Powrót króla 8 Scenarzysta
2002 Władca pierścieni: Dwie wieże 8 Scenarzysta
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama