cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin McNally

Kevin McNally

Data urodzenia: 1956-04-27

Miejsce urodzenia: Bristol, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Phyllis Logan, 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Kruk. Zagadka zbrodni 9 Maddux Maddux
2011 Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach 8 ---
2007 Piraci z karaibów na krańcu świata 8 Joshamee Gibbs Joshamee Gibbs
2006 Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka 9 Joshamee Gibbs Joshamee Gibbs
2003 Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły 9 ---
2003 Johnny English 6 Premier Premier
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama