cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Joe Morton

Joe Morton

Data urodzenia: 1947-10-18

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 175 cm

Stan cywilny: żona Nora Chavooshian (październik 1984 - obecnie), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2003 Zapłata 7 Agent Dodge 	 Agent Dodge
2002 Znamię 9 Hugh Campbell Hugh Campbell
2001 Ali 7 Chauncy Eskridge 	 Chauncy Eskridge
1996 Krytyczna decyzja 1 ---
1994 Speed - Niebezpieczna prędkość 9 Kapitan Herb McMahon Kapitan Herb McMahon
1991 Terminator 2: Dzień sądu 6 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama