cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Emma Thompson

Emma Thompson

Data urodzenia: 1959-04-15

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 173 cm

Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: Kenneth Branagh (20 sierpnia 1989 - 01 października 1995, rozwód); Greg Wise (29 lipiec 2003 - obecnie),1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Men, Women & Children 8 (głos) (głos)
2013 Ratując pana Banksa 9 P.L. Travers P.L. Travers
2013 Riwiera dla dwojga 8 Kate Kate
2013 Piękne istoty 10 Pani Lincoln / Sarafine 	 Pani Lincoln / Sarafine
2012 Merida Waleczna 6 ---
2012 Faceci w czerni 3 6 Agentka O  Agentka O
2009 Była sobie dziewczyna 7 Dyrektorka szkoły Dyrektorka szkoły
2008 Po prostu miłość 10 Kate Walker  Kate Walker
2004 Harry Potter i więzień Azkabanu 7 Profesor Sybilla Trelawney Profesor Sybilla Trelawney
2003 To właśnie miłość 8 Karen 	 Karen
1993 W imię ojca 9 ---
1991 Umrzeć powtórnie 6 Grace / Margaret Strauss Grace / Margaret Strauss
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama