cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Clémence Poésy

Clémence Guichard

Data urodzenia: 1982-10-30

Miejsce urodzenia: Meudon, Francja

Wzrost: 168 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Ostatnia miłość pana Morgana 7 Pauline Pauline
2011 Harry Potter i Insygnia Smierci: Czesc II 8 ---
2010 127 godzin 6 Rana Rana
2009 Heartless: W świecie demonów 6 ---
2008 Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj 1 ---
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama