cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Djimon Hounsou

Djimon Gaston Hounsou

Data urodzenia: 1964-04-24

Miejsce urodzenia: Cotonou, Benin

Wzrost: 187 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Siódmy syn 7 Radu Radu
2011 Terytorium wroga 10 Kovax 	 Kovax
2010 Burza 9 ---
2008 Po prostu walcz 8 Jean Roqua 	 Jean Roqua
2005 Wyspa 6 Albert Laurent 	 Albert Laurent
2005 Constantine 5 Papa Midnite Papa Midnite
2004 Blueberry 8 Woodhead  Woodhead
2003 Tomb Raider: Kolebka życia 6 Kosa Kosa
2002 Cena honoru 9 Abou Fatma Abou Fatma
2000 Gladiator 10 ---
1994 Gwiezdne wrota 7 Horus Horus
Push 9 Agent Henry Carver 	 Agent Henry Carver
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama