cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

John Malkovich

John Gavin Malkovich

Data urodzenia: 1953-12-09

Miejsce urodzenia: Christopher, Illinois, USA

Wzrost: 183 cm

Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: Glenne Headly (02 sierpień 1982 - 01 stycznia 1988, rozwód); Nicoletta Peyran (20 września 1989 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Red 2 7 ---
2013 Wiecznie żywy 9 Grigio Grigio
2011 Transformers 3 10 ---
2010 Niezwyciężony Secretariat 10 ---
2010 Red 6 Marvin Boggs 	 Marvin Boggs
2008 Tajne przez poufne 6 Osbourne Cox Osbourne Cox
2008 Oszukana 9 ---
2007 Beowulf 7 Unferth  Unferth
2007 Wojna uczuć 8 Pavlov 	 Pavlov
2004 Rozpustnik 6 Król Karol II 	 Król Karol II
2003 Johnny English 6 Pascal Sauvage Pascal Sauvage
2001 Synowie mafii 7 Teddy Deserve 	 Teddy Deserve
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama