cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Annette Bening

Annette Francine Bening

Data urodzenia: 1958-05-29

Miejsce urodzenia: Topeka, Kansas, USA

Wzrost: 169 cm

Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: J. Steven White (26.05.1984 - 1991, rozwód); Warren Beatty (od 12.03.1992), 4 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Wszystko w porządku 9 Nic 	 Nic
1999 American Beauty 9 ---
1998 Stan oblężenia 10 Elise Kraft / Sharon Bridger Elise Kraft / Sharon Bridger
1996 Marsjanie atakują 7 Barbara Land Barbara Land
1995 Prezydent. Miłość w Białym Domu 7 Sydney Ellen Wade Sydney Ellen Wade
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama