cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Chris Cooper

Christopher W. Cooper

Data urodzenia: 1951-07-09

Miejsce urodzenia: Kansas City, Kansas, USA

Wzrost: 178 cm

Stan cywilny: żona Marianne Leone (1983 - obecnie), 1 dziecko

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Muppety 9 ---
2010 Burza 9 ---
2010 Miasto złodziei 10 Stephen MacRay Stephen MacRay
2007 Życie małżeńskie 8 ---
2007 Królestwo 8 Grant Sykes  Grant Sykes
2005 Syriana 6 Jimmy Pope 	 Jimmy Pope
2002 Adaptacja 9 John Laroche John Laroche
2002 Tożsamość Bourne'a 10 Conklin 	 Conklin
2000 Ja, Irena i Ja 8 Porucznik Gerke Porucznik Gerke
1999 American Beauty 9 ---
1998 Wielkie nadzieje 7 Joe 	 Joe
1995 Pociąg z forsą 7 Torch 	 Torch
Twój na zawsze 10 Neil Craig Neil Craig
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama