cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kevin Smith

Kevin Tod Smith

Data urodzenia: 1963-03-16

Miejsce urodzenia: Auckland, Nowa Zelandia

Data śmierci: 2002-02-15

Wzrost: 189 cm

Stan cywilny: żona Suzanne (1986 - 15 lutego 2002, jego śmierć), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2010 Fujary na tropie 8 Reżyser
2007 Szklana pułapka 4.0 7 Warlock 	 Warlock
2003 Straszny film 3 6 Scenarzysta
2000 Clerks 9 ---
1999 Dogma 8 Bob Bob
1999 Dogma 8 Scenarzysta
1999 Dogma 8 Reżyser
Zack i Miri kreca porno 6 Scenarzysta
Zack i Miri kreca porno 6 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama