cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Bill Pullman

William Pullman

Data urodzenia: 1953-12-17

Miejsce urodzenia: Hornell, Nowy Jork, USA

Wzrost: 187 cm

Stan cywilny: żona Tamara Hurwitz (1987 - obecnie), 3 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Bez litości 9 Brian Plummer 	 Brian Plummer
2010 Morderca we mnie 9 ---
2008 Dochodzenie 8 Sam Hallaway  Sam Hallaway
2006 Straszny film 4 9 Henry Hale 	 Henry Hale
2001 Mokra robota 10 ---
2000 Numer stulecia 9 Lakewood  Lakewood
1996 Dzień niepodległości 7 Prezydent Thomas J. Whitmore  Prezydent Thomas J. Whitmore
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama