cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Adewale Akinnuoye-Agbaje

Adewale Rotimi O. C. E. Akinnuoye Agbaje

Data urodzenia: 1967-08-22

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 188 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Kula w łeb 10 ---
2010 W pogoni za zemstą 8 Ewangelista Ewangelista
2004 Antidotum 8 Junod Junod
2002 Tożsamość Bourne'a 10 Nykwana Wombosi Nykwana Wombosi
1995 Ace Ventura: Zew natury 7 Hitu Hitu
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama