cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Aaron Taylor-Johnson

Aaron Perry Johnson

Data urodzenia: 1990-06-13

Miejsce urodzenia: Holmer Green, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 182 cm

Stan cywilny: żona Sam Taylor-Johnson (21 czerwca 2012 - do chwili obecnej), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2014 Godzilla 6 Ford Brody 	 Ford Brody
2012 Anna Karenina 6 Aleksiej Kriłłowicz Wroński  Aleksiej Kriłłowicz Wroński
2010 Kick-Ass 10 Dave Lizewski / Kick-Ass Dave Lizewski / Kick-Ass
2009 John Lennon. Chłopak znikąd 7 John Lennon 	 John Lennon
2007 Najlepszy 10 ---
2003 Rycerze z Szanghaju 8 Charlie Chaplin Charlie Chaplin
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama