cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
10/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Aaron Yoo

Aaron Yoo

Data urodzenia: 1979-05-12

Miejsce urodzenia: New Jersey, USA

Wzrost: 171 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 The Tomorrow People 9 ---
2013 McCanick 10 Carl Carl
2009 Gamer 6 Humanez Humanez
2009 Właściwy Facet 9 ---
2008 21 7 Choi 	 Choi
2007 Niepokój 6 Ronnie 	 Ronnie
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama