cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
9/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Adam Goldberg

Adam Goldberg

Data urodzenia: 1970-10-25

Miejsce urodzenia: Santa Monica, Kalifornia, USA

Wzrost: 180 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2007 Dwa dni w Paryżu 6 Jack Jack
2006 Deja Vu 6 Denny Denny
2003 Jak stracić chłopaka w 10 dni 7 Tony Tony
2001 Piękny umysł 10 Sol Sol
1998 Szeregowiec Ryan 9 Private Mellish Private Mellish
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama