cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Cameron Diaz

Cameron Michelle Diaz

Data urodzenia: 1972-08-30

Miejsce urodzenia: San Diego, Kalifornia, USA

Wzrost: 173 cm

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Adwokat 6 Malkina  Malkina
2011 Green Hornet 8 ---
2010 Wybuchowa para 9 June Havens June Havens
2009 The Box. Pułapka 9 Norma Lewis 	 Norma Lewis
2009 Bez mojej zgody 8 Sara Fitzgerald  Sara Fitzgerald
2008 Co się zdarzyło w Las Vegas 9 ---
2005 Siostry 7 Maggie Feller 	 Maggie Feller
2002 Gangi Nowego Jorku 10 Jenny Everdeane Jenny Everdeane
2002 Ostrożnie z dziewczynami 8 Christina Walters  Christina Walters
2001 Vanilla Sky 7 ---
2001 Zła kobieta 7 Elizabeth Halsey 	 Elizabeth Halsey
2001 Shrek 8 Księżniczka Fiona (głos)  Księżniczka Fiona (głos)
2000 Aniołki Charliego 9 Natalie Cook Natalie Cook
1999 Być jak John Malkovich 9 Lotte Schwartz  Lotte Schwartz
1998 Sposób na blondynkę 6 Mary Jensen 	 Mary Jensen
1997 Mój chłopak się żeni 10 Kimberly Wallace Kimberly Wallace
1994 Maska 7 Tina Carlyle Tina Carlyle
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama