cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
7/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Carey Mulligan

Carey Hannah Mulligan

Data urodzenia: 1985-05-28

Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Wzrost: 170 cm

Stan cywilny: mąż Marcus Mumford (21 kwiecień 2012 - obecnie)

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2011 Wstyd 9 Sissy Sullivan 	 Sissy Sullivan
2011 Drive 10 Irene Irene
2010 Wall Street: Pieniądz nie śpi 6 Winnie Gekko Winnie Gekko
2009 Była sobie dziewczyna 7 Jenny Mellor  Jenny Mellor
2007 Najlepszy 10 ---
2005 Duma i uprzedzenie 7 Kitty Bennet  Kitty Bennet
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama