cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
1/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Kurt Wimmer

Kurt Wimmer

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Pamięć absolutna 8 Scenarzysta
2010 Salt 9 Scenarzysta
2009 Prawo zemsty 8 Scenarzysta
2008 Królowie ulicy 10 Scenarzysta
2003 Rekrut 10 Scenarzysta
2002 Equilibrium 7 Scenarzysta
2002 Equilibrium 7 Reżyser
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama