cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
8/10
0/10
Dodaj do ulubionych

James Caan

James Edmund Caan

Data urodzenia: 1940-03-26

Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Wzrost: 176 cm

Stan cywilny: czterokrotnie żonaty: Dee Jay Mattis (1961 - 1966, rozwód, 1 dziecko; Sheila Ryan (12 stycznia 1976 - 7 grudnia 1976, rozwód), 1 dziecko; Ingrid Hajek ( 9 września 1990 - 29 marca 1995, rozwód), 1 dziecko; Linda Stokes ( 07 październik 1995 - obecnie, pozew o rozwód), 2 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2013 Back in the Game 8 ---
2012 Spadaj, tato 8 ---
2011 Z dystansu 10 Pan Charles Seaboldt 	 Pan Charles Seaboldt
2009 Klopsiki i inne zjawiska pogodowe 10 Tim Lockwood (głos) Tim Lockwood (głos)
2003 Elf 10 Walter 	 Walter
2003 Las Vegas 7 ---
1974 Ojciec chrzestny II 10 Sonny Corleone Sonny Corleone
1972 Ojciec chrzestny 6 Sonny Corleone Sonny Corleone
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama