cinema.pl O OSOBIE

Ocenianie dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników
6/10
0/10
Dodaj do ulubionych

Brendan Gleeson

Brendan Mark Gleeson

Data urodzenia: 1955-03-29

Miejsce urodzenia: Dublin, Irlandia

Wzrost: 188 cm

Stan cywilny: żona Mary Gleeson (1982 - obecnie) 4 dzieci

biografia (0)

Nie napisaliśmy jeszcze biografii dla tej osoby.
Ta osoba nie posiada jeszcze biografii dodanych przez użytkowników. Bądź pierwszą osobą, która to zrobi!

Filmografia

Premiera Tytuł filmu Ocena portalu w roli
2012 Reguła milczenia 7 Henry Osborne 	 Henry Osborne
2012 Kruk. Zagadka zbrodni 9 Kapitan Hamilton  Kapitan Hamilton
2009 Troja 7 Menelaos Menelaos
2009 Sposób na gangstera 9 Darren Perrier 	 Darren Perrier
2007 Beowulf 7 Wiglaf  Wiglaf
2005 Harry Potter i Czara Ognia 6 Szalonooki Moody Szalonooki Moody
2005 Królestwo niebieskie 10 Reynald de Chatillon Reynald de Chatillon
2004 Osada 10 August Nicholson 	 August Nicholson
2003 Wzgórze nadziei 10 Stobrod Thewes 	 Stobrod Thewes
2002 Gangi Nowego Jorku 10 Walter "Mnich" McGinn Walter
2002 28 dni później 10 Frank Frank
2001 A.I. Sztuczna inteligencja 6 Lord Johnson-Johnson Lord Johnson-Johnson
2000 Uciec przed śmiercią 9 Marc Stevenson 	 Marc Stevenson
2000 Mission: Impossible 2 6 McCloy 	 McCloy
1995 Braveheart - Waleczne serce 10 Hamish Hamish
Zgłoś błędy na tej stronie

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy Odśwież

Reklama

Pies.tv

Reklama

Reklama